روش درست کردن شیرینی ماکارون 

شیرینی ماکارون از جمله زیباترین شیرینی ها می باشد که متعلق به فرانسوی ها می باشد و یکی از نکات مثبت این شیرینی می توان به باز بودن دست انتخاب برای رنگ آن باشد ، بله شیرینی ماکارون را می توان در رنگ ها و اندازه های مختلف درست کنید.

 

ماکارون یک شیرینی فرانسوی است که در اصل با سفیده تخم مرغ و شکر درست می‌شود. از دیگر مواد لازم برای این شیرینی پودر شکر یا پودر قند، پودر بادام یا پودر بادام زمینی و رنگ خوراکی می‌باشد. معمولاً وسط این شیرینی با شکلات سفید، خامه یا مربا پر می‌شود. با وجود اینکه این شیرینی فرانسوی است نام آن به صورت تاریخی از لغت ماکارونی در ایتالیایی آمده‌است. این شیرینی به مشخصات کف و بالای صاف و درخشان پایه‌های ژولیده و ملایم و مرطوب مشهور است و به راحتی در دهان آب می‌شود.ماکارون در طعم‌های بسیار متفاوتی یافت می‌شود اگر چه به صورت سنتی طعم تمشک کوهی و شکلاتی داشته‌است اما اکنون در طعم‌های گل‌های مختلف، قهوه و کاپوچنو و توت فرنگی و غیره موجوداست.

 


اشپزی شیرینی ,ماکارون ,پودر ,می‌شود ,فرانسوی ,درست ,این شیرینی ,شیرینی ماکارون ,در طعم‌های ,پودر بادام ,می باشدمنبع

طرز تهیه مربای کدو حلوایی، قیسی و گلابی

دستور پخت سه مدل مربای عالی

طرز تهیه چند نوع مربای تابستانی

طرز تهیه شیرینی ماکارون و گز

طرز تهیه دوغ محلی ساده و گازدار

مشخصات

آخرین جستجو ها

شب آنلاین فروشگاه کمد دیواری گاتاهای | بزرگترین مرجع شعر ولی الله درب چوبی تهران سریال های تُرکی solosmarket ارزانی fidar